<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=255496421826090&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Reportatges en vinyetes, aquest agost al teu correu

Exclusiu per als subscriptors de l’ARA

‘Vinyetari’, periodisme en vinyetes

El periodisme dibuixat s’instal·la a l’ARA aquest agost. Cada setmana, al suplement ‘Ara Diumenge’ publicarem un reportatge en còmic sobre temes d’actualitat.

Autors de renom

Miguel Gallardo, Ricard Efa, Oriol Malet i el tàndem format per Cristina Durán i Miguel Ángel Giner Bou seran els encarregats d’il·lustrar els temes a través d’aquest gènere tan expressiu.

4 reportatges, 4 còmics de no ficció

autorretrat-gallardo.jpg

El turisme és un gran invent

Amb Miguel Gallardo

Quin és l’efecte de la massificació turística? Gallardo ens explica el seu punt de vista com a veí en guerra amb el turisme massiu.

Diumenge 05/08/2018
autorretrat-efa.jpg

La Comic Con

Amb Ricard Efa

El dibuixant ens explica en primera persona com va viure la seva visita a la Comic Con de San Diego on es lliuraven els premis Eisner, i on va ser nominat pel seu treball com a dibuixant a 'Monet'.

Diumenge 12/08/2018

Feminisme testimonial

Amb Oriol Malet

Testimonis de dones feministes i valentes Lolita Bosch, Natza Farré, Júlia Bertran i Laia Servera que han fet un pas endavant per criticar les desigualtats de gènere de la nostra societat.

Diumenge 19/08/2018
autorretrat-cristina-miguel.jpg

Diversitat funcional

Amb Cristina Duran i Miguel Ángel Giner Bou

Ells dos són els pares de la Laia, una nena amb paràlisi cerebral. Compartiran amb els lectors com és la tornada a l’escola d’una classe amb diversitat funcional.

Diumenge 26/08/2018