<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=255496421826090&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Veure tarifes
1.

Per què serveix la targeta?

La targeta serveix per anar a recollir el diari en qualsevol punt de venda els dies que tinguis assignats a la teva subscripció de paper. Aquesta targeta substitueix els antics vals de paper.

 

 

 

2.

Quins formats té la targeta?

  • Targeta digital - Inclou 16 digits únics més un codi de barres i un codi QR. Podràs veure-la des del teu perfil d’usuari a la web o a l’app, i la podràs utilitzar des de qualsevol dispositiu mòbil per recollir l’ARA en qualsevol punt de venda en cas de tenir subscripció de paper.
  • Targeta física - Inclou 16 digits únics més un codi de barres i una banda magnètica. La podràs utilitzar facilitant-la en qualsevol punt de venda per recollir l’ARA en cas de tenir subscripció de paper.
3.

Com funciona la targeta?

La targeta conté 16 digits únics i també disposa d’un codi de barres i un codi QR. Les targetes físiques també inclouen una banda magnètica. Tant la targeta digital com la física serveixen per recollir el diari en paper en qualsevol punt de venda. Només cal ensenyar la targeta digital o facilitar la targeta física al teu quiosquer per acreditar-te com a subscriptor perquè et lliuri el teu exemplar de l’ARA.

4.

No recordo el meu usuari i/o contrasenya per accedir al meu perfil. Com els puc recuperar?

Entra en aquest enllaç i escriu la teva adreça electrònica per rebre un missatge electrònic amb les teves dades d'inici de sessió. Si no recordes l’adreça de correu electrònic amb què et vas donar d’alta, truca al 93 275 11 10 o envia un missatge electrònic a subscripcions@ara.cat.

5.

Quant triga a arribar la targeta física?

Tots els subscriptors de vals rebran la targeta física per correu postal a l’adreça indicada a la subscripció. També està disponible la targeta digital que ja tens activa al teu perfil d’usuari.

Les noves altes fetes a partir del 6 de maig del 2019 podran escollir quin format de la targeta prefereixen.

6.

Puc continuar utilitzant els vals de paper?

Tens activa la teva targeta digital al teu perfil d’usuari, i si ets subscriptor de vals també rebràs la targeta física per correu postal a l'adreça indicada a la subscripció. Ja no tens necessitat de continuar fent servir els vals de paper. Els vals es deixaran d’acceptar a partir del 12 de juny del 2019.

 

7.

Què passa si perdo la targeta?

Tens disponible la versió digital de la targeta al teu perfil d’usuari, amb què podràs continuar recollint el diari sense necessitat de portar la física. En cas de voler una nova targeta física pots contactar amb nosaltres trucant al 93 275 11 10 o enviant-nos un missatge electrònic a subscripcions@ara.cat.

8.

Si tinc una subscripció únicament digital, disposo de targeta?

Tots els subscriptors disposen de la targeta en versió digital, que poden veure al seu perfil d’usuari. Únicament els subscriptors de paper podran fer-la servir per recollir el diari al quiosc.

9.

Quines altres modalitats de lliurament hi ha?

  • Distribució a domicili, segons població.
  • Lliurament mixt en què es combina domicili i targeta, segons el dia de la setmana.

 

 

10.

Ja ha començat la meva subscripció però no he rebut la targeta al meu domicili.

Disposes de la versió digital al teu perfil d’usuari, amb què podràs recollir el diari ensenyant-la des del teu dispositiu mòbil i sense necessitat de portar la targeta física. En cas de voler una targeta física, pots contactar amb nosaltres trucant al 93 275 11 10 o enviant-nos un missatge electrònic a subscripcions@ara.cat.

11.

Què puc fer amb el lliurament del diari si me’n vaig de vacances?

T’oferim unes quantes opcions perquè continuïs gaudint de l’ARA: pots canviar l’adreça de recepció del diari, sol·licitar la targeta per recollir l’ARA en qualsevol quiosc o bé suspendre el lliurament del diari durant els dies seleccionats.

Per sol·licitar el canvi temporal, entra al teu perfil d’usuari i tria l’opció que més et convingui. Si ho prefereixes, truca’ns al 93 275 11 10 o envia’ns un missatge electrònic a subscripcions@ara.cat.

13.

La targeta té algun cost?

Tots els subscriptors actius de vals rebran de franc la targeta física per correu postal a l’adreça indicada a la subscripció.

Els nous subscriptors de paper que vulguin aquesta modalitat de lliurament també disposaran de la targeta física.

Tant els subscriptors actius com els nous subscriptors tenen disponible la targeta digital al seu perfil d’usuari.

En cas de sol·licitar un duplicat per pèrdua, es cobraran 4 € per targeta. Aquest duplicat s’enviarà per correu postal. Si es prefereix l’enviament per missatgeria, el cost de la targeta serà de 6 € addicionals.

12.

Si no he pogut recollir el diari al quiosc, com el puc aconseguir?

En cas que no hagis pogut recollir l’ARA, tindràs la possibilitat d’adquirir els exemplars corresponents dels últims dos dies. Consulta al teu punt de venda si disposa d’aquests exemplars endarrerits.

 

 

14.

Puc demanar més d’una targeta física per a altres membres de la família/empresa?

Es disposa d’una única targeta per subscripció, que es pot compartir amb altres persones de la família o l’empresa per adquirir el diari en qualsevol quiosc.

 

 

 

 

Veure tarifes

Tens dubtes?

Truca’ns al 93 275 11 10 de dilluns a divendres de 09.00 a 15.00 h o escriu-nos per e-mail a subscripcions@ara.cat