<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=255496421826090&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
logo-ara-porque

PER A CADA MOMENT

 

EL PERIODISME ESTÀ PRESENT EN EL NOSTRE DIA A DIA, LES 24 HORES. NO HI ENTÉN DE MILLORS HORES. HI ÉS PER A CADA MOMENT. HI VOLEM SER PER A CADA MOMENT. MÉS ENLLÀ DE LES NOTÍCIES D'ÚLTIMA HORA, VOLEM SER ÚTILS EN LES VOSTRES VIDES.

 

 

PER AFRONTAR LA INCERTESA

Amb la pandèmia del coronavirus, la incertesa s'ha instaurat en les nostres vides com un sentiment comú, inevitable. Volem ser-hi per ajudar a afrontar-la, per conviure amb ella de la millor manera que sabem, amb informació contrastada.

1 (1)

PER APRENDRE NOVES RUTINES

Arran de la situació atípica que estem vivint, les nostres vides han hagut de fer un procés d'adaptació a la 'nova normalitat' amb nous hàbits. Volem ser-hi per donar-te les millors propostes i consells davant d'aquest canvi.

2 (1)

PER FER JUNTS UN MÓN MILLOR

Tenir un món més inclusiu, més sostenible i amb igualtat de gènere. Són molts els reptes i millores que es necessiten per avançar cap a un món millor. Hi volem ser a través de reflexió, propostes i coneixement.

mon millor

PER DENUNCIAR REALITATS QUE NO HAURIEN D'EXISTIR

Denunciar les injustícies que passen al món és un dels nostres objectius. A l'ARA disposem d'un equip d'investigació, encapçalat pel periodista Albert Llimós, amb la finalitat de destapar aquestes realitats que no haurien d'existir.

Mesa de trabajo 1 copia 10

PER FER VISIBLE ALLÒ QUE SEMBLA INVISIBLE

Hi ha històries silenciades, veus que tenen molt a dir, però poc espai per fer-ho. Hi volem ser per escoltar-les, posar-nos a la seva pell i, en definitiva, descobrir tot tipus de postures, sectors aparentment minoritaris, que ens ajuden a entendre aquest món tan complex.

invisibilitat

PER FER COSTAT A LA SANITAT, EDUCACIÓ I CULTURA

Moments difícils per a molts sectors, especialment per a la cultura. Sempre hem defensat la cultura com una cosa essencial a les nostres vides. Ara, més que mai, volem ser al seu costat per cuidar-la i fomentar-la entre la societat.

sanitat educacio cutura

PER REFLEXIONAR I GENERAR DEBAT

Ens apassiona el debat. Creiem que és necessari sortir de la nostra 'opinió de confort' a través de la diversitat de punts de vista per aconseguir una imatge completa de la realitat. Hi volem ser amb una àmplia llista d'articulistes amb diferents maneres de veure les coses.

opinio

PER ENTENDRE ELS CANVIS

Saber el que passa és relativament fàcil. Ara bé, comprendre per què passa és més complicat. I més quan ens trobem amb un context de saturació informativa. Volem ser-hi per donar-te tots els detalls i claus de cada moviment.

esquemes8-1