<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=255496421826090&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Crea el teu compte gratuït a l’ARA

Navega per l'Ara.cat amb el teu compte i gaudeix de tots els avantatges

Avantatges

Els teus avantatges

Articles gratuïts

Amb el teu compte a l'ARA tindràs accés a articles gratuïts cada més. Sense el teu compte, només podràs accedir a la portada de l’Ara.cat i a les informacions breus de l’Ara Mateix.

Seguir firmes

Segueix els teus autors i periodistes preferits per estar al dia de tot el que publiquen. Cada vegada que publiquin un nou article, rebràs una notificació al correu perquè no te’n perdis les lectures.

Seguir temes

Organitzem l’actualitat per temes, que pots seguir i rebre’n les novetats relacionades. D’aquesta manera podràs estar al dia dels temes d’actualitat que més t’interessin.

Guardar articles

No sempre tenim temps per llegir tot el que ens agradaria. Per això pots guardar-te qualsevol article que t’interessi en el teu perfil i poder reprendre la lectura quan vulguis.

Inscripció als butlletins

Llegeix l'actualitat que t'interessa sense que l'hagis d'anar a buscar. Amb el teu compte a l'ARA podràs inscriure't gratuïtament als nostres butlletins temàtics sobre actualitat.

Descàrrega de les revistes digitals

 Disposem d’una ‘llibreria digital’ amb més de 150 revistes digitals temàtiques que et pots descarregar lliurement. Tractem temàtiques de tot tipus, com les malalties mentals, l’Holocaust, com estalviar diners o cuinar a l’hivern, entre molts d’altres.

El teu perfil

Troba les teves preferències, articles guardats, firmes i temes, en el teu perfil de l’ARA, on també podràs personalitzar cadascuna de les notificacions i comunicacions que vols rebre. Si ens segueixes també pel mòbil, pots gestionar-ho de manera més còmoda a través de l'aplicació (disponible en tots els dispositius iOS i Android).