<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=255496421826090&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Per què crear-te un usuari gratuït a l’ARA?

A l’ARA hem estrenat nova web i aplicació. La innovació al servei de la informació. Per poder gaudir de tots els avantatges que t’ofereixen els nous canals digitals, et convidem a crear-te de manera gratuïta el teu usuari de l’ARA.

Avantatges

Per què és beneficiós?

10 articles al mes

Fins ara podies accedir a 5 continguts al mes, però amb el canvi de la nova web hem ampliat els continguts de 5 a 10 al mes per a tothom que tingui un compte gratuït al diari. Si no en tens un, només podràs accedir a la portada de l’Ara.cat i les informacions breus de l’Ara Mateix.

Seguir firmes

Pots seguir els periodistes i opinadors que més t’interessin. Un diari el seguim per la seva qualitat informativa. Una qualitat que ve donada per les persones que l’escriuen. A partir d’ara pots seguir les firmes que més t’agradin. D’aquesta manera, quan publiquin un nou article, rebràs una notificació al correu perquè no te’n perdis les lectures.

Seguir temes

Amb la nova web hem fet un altre canvi important: l’actualitat està organitzada per temes del dia, que pots seguir i rebre’n les novetats relacionades. D’aquesta manera podràs estar al dia dels temes d’actualitat que més t’interessin.

Guardar articles

No sempre tenim temps per llegir tot el que ens agradaria. Durant el dia podem anar molt enfeinats amb moltes tasques. Ho tenim present. És per això que pots guardar-te qualsevol article que t’interessi en el teu perfil i poder reprendre la lectura en el moment més oportú per a tu.

Inscripció als butlletins

Et pots inscriure als nostres butlletins temàtics sobre actualitat. És una manera pràctica de presentar-vos el seguiment de l’actualitat que més us interessa. Potser voleu rebre al vostre correu electrònic les últimes notícies en clau d’igualtat de gènere; totes les novetats sobre economia, política o esports; receptes del nostre magazín ‘Mengem’, o propostes de sèries i pel·lícules, entre d’altres.

Descàrrega de les revistes digitals

Aquestes revistes tenen un objectiu clar: treballar una temàtica concreta i fer-ho des de diferents perspectives. Disposem d’una ‘llibreria digital’ amb més de 150 revistes que et pots descarregar lliurement. Tractem temàtiques de tot tipus, com les malalties mentals, l’Holocaust, com estalviar diners o cuinar a l’hivern, entre molts d’altres.

El teu perfil

Tota aquesta informació, articles guardats, firmes i temes, queda recollida en el teu perfil de l’ARA, on pots accedir sempre que vulguis. En el teu espai personal també podràs personalitzar cadascuna de les notificacions i comunicacions que vols rebre. Si ens segueixes també pel mòbil, pots gestionar-ho de manera més còmoda a través de la nova aplicació (disponible en tots els dispositius iOS i Android).